Advertentie

Softonic-recensie

Scheuren in een sportieve Volkswagen

Tijdens de Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D (een hele mond vol) is je geen rust gegund. In de gratis racegame rij je tegen de computer of tegen vrienden op een uitgebreid circuit.

Volkswagen heeft een aantal racegames voor je in petto maar dit is zeker de snelste. Van langzaam naar snel speel je de Volkswagen Think Blue Challenge, Volkswagen Polo Challenge 3D en daarna deze game. Ook de beelden zien er hipper -en mooier- uit in Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D.

De muziekstijl is agressief, de auto's gaan hard en de competitie maakt geen fouten. Voor Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D moet je even goed gaan zitten. De game laat zich besturen door de bewegingssensor (aanrader) of door een stuurtje op je scherm. Er zijn drie modi waarin je speelt: Training, 24H Race (midden in een race vallen) en multiplayer. Zit je in de buurt van iemand met een iPhone of iPod touch dan is de laatstgenoemde modus aan te raden!

Alle Volkswagen-games hebben een ander thema en dat van Volkswagen Scirocco R 24H Challenge is snelheid. Ondanks deze snelheid en de prachtige graphics, heb je het na een tijdje wel gezien. Dan is er echter nog de multiplayer-optie, waardoor je met vrienden in de buurt nog wel een tijdje zoet bent met Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D.

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Multiplayer optie

TEGEN

  • Moeilijke besturing

Programma is beschikbaar in andere talen



Beoordelingen about Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D

Heeft u geprobeerd Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.